Підведення підсумків першого року програми Cambridge English Schools!!!

15 травня у приміщенні Міністерства освіти і науки України відбулося підведення підсумків першого року програми Cambridge English Schools та оголошення результатів пілотного проекту з оцінювання рівня англійської мови у випускників Києва та Київської області, що є спільною ініціативою Сambridge English Language Assessment та Міністерства освіти і науки України.

У заході взяли участь представники двох департаментів Кембриджського університету (Cambridge University Press та Cambridge English Language Assessment), заступник начальника Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти, представники шкіл-учасниць програми Cambridge English Schools та шкіл, які брали участь у проекті з тестування.

Програма Сambridge English Schools, яка була впроваджена у січні 2013 року, набула широкої популярності серед українських шкіл. До неї вже встигли долучитися 23 школи із 5 областей України. За словами заступника директора гімназії №257 «Синьоозерна» Наталії Власової, участь у проекті надзвичайно мотивує дітей до кращого вивчення англійської, допомагає вчителям бути в курсі останніх новин у методиці викладання мови. Перші 7 учасниць програми з Києва, серед яких Гімназія №257 «Синьоозерна», Спеціалізована школа №106, Ліцей «Інтелект», Гімназія №191 імені П. Тичини, Політехнічний ліцей «НТУУ КПІ», Приватна школа «Афіни» та Навчальний заклад «Європейський колегіум» отримали настінні таблички та почесні сертифікати, що підтверджують ефективне впровадження Сambridge English Schools у навчальний процес.

Після урочистої частини відбулося підведення результатів проекту з оцінювання англійської мови у випускників Києва та Київської області. Нагадаємо, що 12 квітня у приміщенні Київського інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка 200 учнів з Києва та Київської області спеціалізованих та загальноосвітніх навчальних закладів пройшли попереднє тестування з англійської мови у форматі екзаменів Cambridge English: First for Schools (B2) та Cambridge English: Preliminary for Schools (B1). Консультант Cambridge English Language Assessment в Україні Дарина Сіжук зазначила, що більшість учнів успішно впоралися із запропонованими завданнями та підтвердили готовність до складання екзаменів Сambridge English, що свідчить про високий професіоналізм вчителів та гарний рівень підготовки учнів.

Оксана Коваленко, головний спеціаліст департаменту загальної та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки зазначила, що співпраця з Сambridge English має важливе значення для розвитку освіти в Україні та впровадження нових стандартів у викладанні англійської мови, адже об’єктивний моніторинг англійської мови у відповдіності до міжнародних стандартів оцінювання дає змогу учням отримати досвід у складанні екзаменів, а вчителям визначити пріоритетні напрямки роботи. Подібний проект планується продовжити у наступному році в інших регіонах України.

Випускники шкіл Києва та області перевірили свої знання з англійської

12 квітня у приміщенні Київського інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка 200 учнів спеціалізованих та загальноосвітніх навчальних закладів з міста Києва та Київської області пройшли попереднє тестування з англійської мови у форматі екзаменів Cambridge English: First for Schools (B2) та Cambridge English: Preliminary for Schools (B1), що розробляються Екзаменаційним департаментом Кембриджського університету (Cambridge English Language Assessment).DSC03525

Детальніше...

Шановні колеги!

Звертаємо Вашу увагу на внесені уточнення до листа від 14.02.2014 №1/9-115 "Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2013/2014 навчальному році" щодо терміну дії отриманих міжнародних сертифікатів.

00029583 430x270

Детальніше...

Реєстрація на Другий етап проекту з тестування рівня англійської мови у випускників Києва, Харкова, Одеси, Львова та Дніпропетровська!

Повідомляємо Вас, що Сambridge English Language Assessment спільно із Департаментом загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України продовжуй проект з тестування англійської мови для учнів 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. На цей рік участь у проекті візьмуть 500 учнів Києва, Харкова, Одеси, Львова та Дніпропетровська!

Результати тестування допоможуть учням виявити, які мовні вміння їм необхідно покращити та визначать рівень володіння іноземною мовою відповідно до загальноєвропейської шкали оцінювання. Для вчителів оцінювання допоможе з’ясувати, в яких сферах їхні учні потребують додаткової уваги.

exam picture

Детальніше...

Інформація про місце та час проведення  

Другого етапу проекту з тестування рівня англійської мови у випускників Києва, Харкова, Одеси, Львова та Дніпропетровська!

Повідомляємо Вам, що Сambridge English Language Assessment спільно із Департаментом загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України продовжуй проект з тестування англійської мови для учнів 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. На цей рік участь у проекті візьмуть 500 учнів Києва, Харкова, Одеси, Львова та Дніпропетровська!

Результати тестування допоможуть учням виявити, які мовні вміння їм необхідно покращити та визначать рівень володіння іноземною мовою відповідно до загальноєвропейської шкали оцінювання. Для вчителів оцінювання допоможе з’ясувати, в яких сферах їхні учні потребують додаткової уваги.

exam picture

Детальніше...

cup          esol 1