Cambridge November Tour 2019

Традиційно в листопаді Cambridge University Press, Cambridge Assessment English спільно з компанією Лінгвіст організовують конференції в обласних центрах України!

250kh190 cambridge november tour

Детальніше...

CAMBRIDGE BACK TO SCHOOL CONFERENCE!
Ми знаємо, що ваші відпустки зараз у розпалі, однак, підкорюючи «еверести» чи смакуючи креветки на пляжі, ми знаємо, про що ви насправді думаєте - як же повертатись на роботу в вересні. Саме тому ми готуємо для вас вибух натхнення і мотивації, що відбудеться наприкінці літа!

Реєструйтесь на традиційну серпневу конференцію, організовану компанією Лінгвіст, Cambridge University Press та Cambridge Assessment English.

Детальніше...

Запрошуємо вчителів англійської мови взяти участь у X Щорічній методичній конференції Cambridge Day!

Видавництво Кембриджського університету (Cambridge University Press), Екзаменаційний департамент Кем-
бриджського університету (Cambridge Assessment English) та офіціний дистриб’ютор видавництва Кембриджського університету компанія Лінгвіст запрошують вас долучитись до щорічної міжнародної методичної конференції для вчителів англійської мови Cambridge Day Conference.

banner Kyiv

Детальніше...

Готуємося до ДПА 2019 разом!

Ми знаємо, що вчителі завжди шукають нові матеріали для ефективної підготовки до ДПА з англійської мови. Тож, Cambridge University Press та Cambridge Assessment English, підготували низку ресурсів для підготовки до ДПА 2019.

dpa2019

Детальніше...

cup          esol 1